Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така,сега се връщам от Узана,резултата е следния:Нощувката е 23 лева,вечерята около 20-ина.Ако решим да е там,като кажем точна бройка ще кажат и каква ще е отстъпката.НО, хотела е зает до 25-6 включително,така,че трябва да го правим на 1-2 август,но гледам,че повечето хора искат да е на 25-6 юли.... .Стаите не са кой знае какво,но не са и лоши,абе като за 20 лева добре.Поразгледах и някои други хотелчета,но нищо не ни устройва.Повечето не работят,защото сезона там е зимата,сега е доста пусто.Има и няколко хижи,но те пък са малки и няма да ни съберат./снимки по-късно,че сега не са в мен/Ми това е,трябва да решаваме нещо.

П.С.Аз се надявам да мога да присъствам,но все още е рано да кажа със сигурност,на 80% да-1бр.
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Алекс пиши и мене тоест за 2 ма разнополовии

а за колегите незнам но с сигорност и те щте са там
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Така, малко подробности за хижите...
        1. Почивен дом "Еделвайс" - разполага със 100 места за преспиване, в стаи за 2, 3 и 4 човека (+4 апартамента и 2 апартамента лукс). Стаите са със собствен санитарен възел и баня. Има ресторант с места за 90 човека и голямо кафене. За възможността да направим резервация и евентуалните отстъпки (цената е 23лв/вечер на човек) писах преди малко на мейла на управителя - веднага щом получа отговор, ще го постна тук.

2. Хижа "Върховръх" - 100 места за преспиване, в стаи с 3 и повече легла (което някак не ме радва особено). Санитарните възли и баните са общи за етажа ... без повече коментар. Цените за нощувка са същите - 23лв/вечер... Има ресторант.

Та това е, моля всеки да си каже какво му е мнението за двете места, и ако съответно има някакво друго предложение. Предварително благодаря за съдействието!
        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:44.
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
          в стаи с 3 и повече легла (което някак не ме радва особено). Санитарните възли и баните са общи за етажа ... без повече коментар. !

Без да претендирам, че ще остана да нощувам на срещата, според мен това директно отпада.
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
            Алекс пиши и мене тоест за 2 ма разнополовии

а за колегите незнам но с сигорност и те щте са там
            Тебе вече съм те описал А другите колеги да вземат да пишат най-накрая
            Така, явно ще трябва да избираме между два варианта :
            а) да търсим ново място за срещата, за което горещо ви приканвам да пишете ако имате нещо наум;
            б) да сменяме датата на срещата, ако държим да сме в "Еделвайс" ...

Това е засега, нямам никакво време да се мотаем повече - сами виждате че нещата се менят бързо и неочаквано.

Comment

ми ас сам кадето и вие ,,,ама на върховръх мислия че е добре
              0884650778 токи4а

Comment

Абе тва с общите бани и тоалетни съм го намразил още от военно време ... Но все пак нека мнозинството да реши.
                Иначе аз намерих още нещо интересно - хотел "Трансинг", на 30км южно от Пловдив. Ето малко повече за него :
                Стаи
                На разположение на гостите, в триетажната сграда на хотела са стаи:
                с 2,3 и 4 легла;
                със собствени бани и санитарни възли;с парно отопление;с или без телевизор;с или без тераса.
                Апартаменти
                Предлагат се 2 апартамента с по 6 легла, със собствени бани, тоалетни възли телевизори и тераси
                Цени
                Стая за двама или трима - 30 лева за вечер
                Доплащане за стая с телевизор – 5 лева
                Апартамент – 60 лева за вечер
                И малко снимков мат'рял :
                Attached Files

Comment

както виждам само един се е нагърбил я се земете у раце бре на мене лично 1 вата оферта ми хареса
                  но пък и трябва да се съобразяваме и с други хора
                  !!
                  ас лично сам кадето и са всички но разбира се и цената да е достъпна мислия че 20 25 кинта е добра цена
                  ,пак и ако искат някои колеги и на палатки няма проблеми ас лично сам и за двете на палатки си е луда работа какви спомени имам ,,... не ми се приказва
                  0884650778 токи4а

Comment

Абе тва с общите бани и тоалетни съм го намразил още от военно време ... Но все пак нека мнозинството да реши.
                    Иначе аз намерих още нещо интересно - хотел "Трансинг", на 30км южно от Пловдив. Ето малко повече за него :

Стаи
                    На разположение на гостите, в триетажната сграда на хотела са стаи:
                    с 2,3 и 4 легла;
                    със собствени бани и санитарни възли;с парно отопление;с или без телевизор;с или без тераса.
                    Апартаменти
                    Предлагат се 2 апартамента с по 6 легла, със собствени бани, тоалетни възли телевизори и тераси
                    Цени
                    Стая за двама или трима - 30 лева за вечер
                    Доплащане за стая с телевизор – 5 лева
                    Апартамент – 60 лева за вечер
                    И малко снимков мат'рял :

Ебати комунизъма лъха от тия снимки.
                    Детските пързалки със слончетата и стая с балатум на пода и ТВ - Велико Търново.
                    Аре нема нужда моята кола предлага повече конфорт.

Лошо ,че само Алекс се е нагърбил с организацията.
                    Много търчане и звънене ще падне батка, въоръжи се с търпение и нерви.
                    Иначе и аз съм като Токича/ който ще го черпя бира,че ме кефи - пич е/ където другите -там и аз.
                    Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 20:10.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Тодоре, първата оферта отпадна поради заетостта на почивния дом, иначе наистина беше доста добра.
                      Но явно работата ще стане по един друг (да не казвам военен ) начин - намираме що-годе хубаво място, което да ни приеме и да не е мизерно, ангажираме го и ви съобщаваме къде ще е сбирката. Това го уточнихме и преди малко на скромната среща в Майнатаун, щот инак от постоянни промени не можем да вържем графика...
                      От там нататък остава да се организираме по групи до един сборен пункт, за да пристигнем там всички заедно. Имам много хубави идеи по този повод, но ще ги обсъдим малко по-нататък.
                      А, и да не забравя - специални благодарности към колегата wrc, който днес отдели от времето си, за да проучи възможностите в местността Узана ! Една бира от мен на сбирката имаш
                      Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:45.

Comment

Тодоре, първата оферта отпадна поради заетостта на почивния дом, иначе наистина беше доста добра.
                        Но явно работата ще стане по един друг (да не казвам военен ) начин - намираме що-годе хубаво място, което да ни приеме и да не е мизерно, ангажираме го и ви съобщаваме къде ще е сбирката. Това го уточнихме и преди малко на скромната среща в Майнатаун.
                        От там нататък остава да се организираме по групи до един сборен пункт, за да пристигнем там всички заедно. Имам много хубави идеи по този повод, но ще ги обсъдим малко по-нататък.
                        А, и да не забравя - специални благодарности към колегата wrc, който днес отдели от времето си, за да проучи възможностите в местността Узана ! Една бира от мен на сбирката имаш
                        Абсолютно!!!Никаква активност,а в последният момент...
                        sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                        Ex...
                        Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

.

нямам претенции за мястото,ако ще санитарния възел да е в дерето.следя темата внимателно, каквото решиш алекс.някой от бургас да се обади да ходиме заедно нататък.моя тел.:0887405409/0897272739 младен

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                            нямам претенции за мястото,ако ще санитарния възел да е в дерето.
                            абе принципно и аз нямам проблем с общ санитарен възел ама все пак ако има жени което ще е така малко на тях смятам 4е ще им е гадно .....
                            http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
                              абе принципно и аз нямам проблем с общ санитарен възел ама все пак ако има жени което ще е така малко на тях смятам 4е ще им е гадно .....
                              еееееее сега пък вия ша докараме и 2 .3, опела да си друскат там бре
                              0884650778 токи4а

Comment

Колеги искам да Ви поздравя за всичко което сте измисили и да се извиня, че аз чак сега се включвам. Идеята за среща е великолепна, емблемата също, мястото ("Еделвайс") е много добро, но за съжаление чак като кажете със сигурност датата тогава мога да потвърдя. Имаме едно неизбежно ходене до Кавала, което за сега е на 25-26.07 но и то още не е от най-сигурните, а като гледам предпочитанията Ви са за тогава. Ще следя с интерес и се надявам така да се стекат обстоятелствата че да присъствам. Иначе като бройка - двама сме.
                                sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

Working...
                                X